Nieuwe generatie Score Kruispoot

25 mei 2020

Score gaat door en we blijven vernieuwen met grotere en kleinere innovaties. Het is dan ook met trots dat we jullie onze nieuwe generatie aluminium Score kruispoten presenteren!De sterke kruispoten van Score, inclusief de typische ribbels waarop we allemaal zo graag onze voeten laten rusten, onderscheiden zich door hun uiterlijk en de herkenbaarheid in de markt. Voor veel gebruikers staat de Score kruispoot symbool voor kwaliteit en duurzaamheid. En we houden graag vast aan deze kwaliteit, zij het alleen met een kruisvoet die voldoet aan de hedendaagse maatstaven.

Score-At-Work-Large-Blend-Grijs-met-nieuwe-Kru.png

Ontwerp

Het eerste wat opvalt is het ranke design en de ronde vormen van de nieuwe Score kruispoot. De vijf tenen zijn voorzien van afgeronde uiteinden die mooi passen bij ons standaard assortiment wielen en trompetvoetjes. De ribbels waar je voeten zo fijn op rusten, zijn natuurlijk gebleven. Net als bij de kunststof Score kruispoot is het profiel van de ribbels zo gevormd dat je ze in één beweging kunt afstoffen of reinigen met een doek.

We beloven je een mooi en slank uiterlijk. Toch zijn de nieuwe kruispoten net zo sterk als de huidige generatie Score kruispoten. We hebben ze uitgebreid laten testen volgens de ANSI BIFMA-normen. Deze tests zijn succesvol afgerond.

Duurzaam

Het gepolijste aluminium geeft de kruispoot een duurzame uitstraling. Wist je dat aluminimum een veel schonere grondstof is voor stoelonderdelen dan verchroomde onderdelen? Het maakproces is minder belastend voor het milieu en aluminium is gemakkelijker te recyclen. Kruispoten die terugkomen naar de Score fabriek, bijvoorbeeld vanuit proefplaatsingen, maken we schoon en kunnen we opnieuw inzetten door ze te coaten.

Alle stoelenlijnen standaard met Score kruispoten

Een sterk verkoopargument van onze stoellijnen is de mogelijkheid om stoelonderdelen uit te wisselen tussen verschillende stoeltypes. De Score aluminium kruispoten en de Score kunststof  kruispoot hebben nu ook dezelfde uitstraling. Ze zijn zeer sterk en hebben de herkenbare ribbels die heel gemakkelijk schoon te maken zijn. Wij zijn van mening dat alle Score stoelen, inclusief de Spirit Line met een kunststof kruispoot, deze aantrekkelijke Score kruispoot verdienen. De komende maanden gaan we dan ook gefaseerd de nieuwe generatie Score kruispoten toepassen als strandaard keuze op al onze stoellijnen.

Introductie tijdlijn

De grote kruispoten (Ø 67 cm) wordt vanaf week 22, 2020 geleverd met onze stoelen. De kleinere kruisvoet (Ø 54 cm) zal naar verwachting in de late zomer of de vroege herfst op de markt komen. Op stoelen die besteld worden met een kunststof onderstel wordt per ommegaande de zwarte Score kunststof kruispoot nu standaard geleverd.

Heb je vragen of wil je samples aanvragen? Neem contact op met je dealermanager of export manager.

nieuwe-kruispoot-rank-design.png

Nieuwsbrief