Stahulpen

Wie veel afwisselend staand en zittend werk verricht, kan af en toe wel een extra steuntje gebruiken. De Score stahulp biedt dan uitkomst. Stahulpen zijn ideaal voor werkplekken waar weinig beenruimte is, zoals aan de lopende band of achter een kassa. 

Zittend en staand werken met een stahulp

Een stahulp wordt ook wel gezien als een zit-stahulp, door de schuine zitting, welke zowel zittend als staand werken mogelijk maakt. De Steady stahulp is hier een goed voorbeeld van. Deze stahulp kun je naast het gebruik als stahulp ook op zitten, door de verstelbare zitting en de handige opklapbare voetensteun.

Zit-stahulpen van Score

Omdat iedereen andere voorkeuren heeft, vind je bij Score verschillende zit-stahulpen. Van stahulpen met een stalen frame tot een aluminium onderstel. De stoelen zijn standaard voorzien van een PU (polyurethaan) zitting.

Assortiment zitoplossingen van Score

Bent u benieuwd naar ons uitgebreide assortiment zitoplossingen? Van ergonomische zit-stahulpen voor de industrie tot zit-stahulpen in cleanrooms: Score heeft ze. Heb je interesse in onze zit-stahulpen? Vraag een gratis proefplaatsing aan en ervaar ze zelf of neem contact met ons op!

Nieuwsbrief