Ons advies voor stoelen
om te vaccineren

Vraag direct informatie aan

Stoelenset voor verpleegkundige en patiënt

Speciaal voor de Corona vaccinatie campagnes hebben we een set stoelen samengesteld. Deze set bestaat uit een stoel voor de patiënt en een zadelkruk voor de zorgmedewerker die de prik zet. Voor ideeën en suggesties voor een werkopstelling verwijzen we je graag naar de pagina veilig vaccineren met de Score Vena Standaard. Hier kun je een filmpje bekijken en lezen hoe een arts of verpleegkundige ergonomisch én gezond kan prikken tijdens de vaccinatie campagnes.

De Score stoelenset voor vaccineren bestaat uit de Vena Standaard bloedafnamestoel en de zadelkruk Amazone met Lendensteun. We hebben deze stoelenset gestoffeerd met PUxx bekleding. Dit is een hele aangename pur-kunstleer en kan worden gedesinfecteerd met schoonmaakmiddelen op basis van alcohol, chlorides of andere desinfectiemiddelen.  Gewoon kunstleer op basis van PVC zal langzaam uitdrogen en scheuren als deze in aanraking komt met agressievere schoonmaakproducten. Gescheurde bekleding is een bron voor bacteriën. Wist je dat ook handontsmettingsmiddelen alcohol bevatten?  

Vena® Standaard bloedafname stoel PUxx Zwart 

Een solide patiëntenstoel geplaatst op een kruisvoet met trompetvoeten/standvoeten.

  • Standaard voorzien van één Vena bloedafname armlegger.
  • In hoogte verstelbare zithoogte van 44-57 cm.
  • Rugleuning in hoogte en diepte in te stellen.
  • Zitting met neig/tilt instelling is optioneel.

De Vena Standaard voor vaccinatie is uitgevoerd in PUxx stoffering. Deze stoffering is ideaal voor een medische omgeving en kan worden gedesinfecteerd met ontsmettingsmiddelen op basis van alcohol, chlorides, etc.

Bezoek ook de Vena Standaard bloedafnamestoel productpagina

Zadelkruk Amazone met Lendensteun in PUxx zwart

De zadelkruk is ideaal voor het hoger zitten. Op een gewone stoel hebben je knieën een hoek van ongeveer 90 graden. Met een kniehoek van ongeveer 115 graden zit je iets hoger dan je patiënt waardoor jij rechtop kunt werken. Doordat deze kruk op wieltjes staat en doordat de zitting een zadelvorm heeft, kun je gemakkelijk bewegen. Dit is ons advies voor de zorgmedewerker die de vaccinatie prikken zet. 

  • In hoogte verstelbare zithoogte. Standaard zithoogte 59-77 cm, ideaal van een werkhoogte van 80-100 cm.
  • Lendensteuntje is in hoogte en diepte in te stellen.
  • Zitting is met neig/tilt instelling.
  • Naadloos gestoffeerd in PUxx stoffering. Vooral geschikt als er veel met desinfecterende middelen wordt gewerkt, zoals alcohol.

Voor meer informatie, bezoek de productpagina van de Zadelkruk Amazone met Lendensteun (naadloos).

Contact over de Score stoelenset voor vaccinatie

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacybeleid Score BV

Nieuwsbrief